Nuffnang

Sunday, November 9, 2008

Intro mama cantik



Blogging memang menyeronokkan,apatah lagi skunk nie blogging pun boleyh buat duwet..you all percaya tak?even i pun buat duit thru blogging,and tak penah dpt kurang drpd RM400 sebulan...average pun dlm RM700-1000 sebulan..tu pun dengan memiliki 2 blog gitu.. so this is my third blog lah lebih kurangnyee..nway if you all berminat nak buat duit thru internet...bleh la tanya kat i..i tak lokek ilmu..mesti bantu you all...chaiyok2...

Oklah,actually blog nie lebih kepada wanita dan informasi la hendaknyee...

cam biasa wnaita memang suka nampak chantik kan...so mungkin blog nie menampilkan ttg kecantikan,make-ups,tips and tricks and so on...

juga akan ajar para wanita utk membuat wang ,tak kirala samada melalui internet or not..cos i nie pandai gak wat duwet dn perabis uwet..huhuh

hmm,tak lupa juga kepada wanita2 yg slalu menghadapi masalah rumah tangga..masalah peribadi dan sebgainye..leh gak kita konsikan bersama,..

wanita skunk pun byk masalah...so harap2 kita leh kongsi la sumenye...
take care y'all byee for now

2 comments:

aklima said...

mama..
camne nk buat duit melalui blogging?
boleh ajarkan saya?

mosses said...

ajar nuke gak..minta email mama